Leads Nederland

Leads voor lening- of hypotheekaanvragen.

Aanvragen voor leningen binnen krijgen

Aanvragen voor leningen binnen krijgen Als intermediair moet je een behoorlijk parcours afleggen voordat de consument een handtekening heeft gezet onder een overeenkomst. NR7Media neemt een deel van dat traject uit handen. Via één van onze sites, dit zijn grote en bekende merken, doet de klant een aanvraag voor een lening of hypotheek. NR7Media krijgt deze aanvraag binnen en verkoopt die door aan jou, de intermediair.

  • NR7Media gaat verder

    Wij zorgen dat je geen tijd en geld kwijt bent aan marketingacties. Je krijg meteen de aanvragen van klanten binnen waarmee je aan de slag kunt. NR7Media geeft geen advies, vraagt dus geen commissie, maar verdient enkel geld met het doorverkopen van de aanvragen aan de intermediair.

  • Onze aanvragen

    De aanvragen die je binnen krijgt zijn niet de minsten. Het gaat om prospects met een ruime leencapaciteit. De aanvragen komen binnen via grote en bekende merken. NR7Media kan je daarnaast ook ondersteuning bieden bij je marketingactiviteiten of helpen een campagne op te zetten voor specifieke doelgroepen.