Over NR7media

NR7Media gaat door waar veel bedrijven gestopt zijn

De financiële wereld wordt opgeschud. De ene financiële crisis is nog niet ten einde, of de volgende dient zich alweer aan. Maar het leven gaat door. Ongeacht welke crisis dan ook.

NR7Media gaat door waar veel bedrijven gestopt zijn. En zet een stap verder. Dat het anders moet in de financiële dienstverlening is duidelijk. Dat we het anders doen, staat als een paal boven water. Wij willen transparant zijn. Wij willen geen verborgen kosten. Geen onduidelijkheid. Geen kleine lettertjes. De klant zit aan het stuur, niet de bank. De klant snapt wat hij aan het doen is en regelt zijn geldzaken met kennis. Natuurlijk ondersteunt waar nodig, door NR7Media.

Filosofie

Er zijn zeven continenten, zeve..

Er zijn zeven continenten, zeven zeeën en er zitten zeven kleuren in de regenboog. Met zeven concepten moet de wereld een beetje te veranderen zijn. Ook de financiële wereld. NR7Media heeft zeven concepten uitgedacht, die het werk van de intermediair makkelijker maken. En die geldzaken transparanter maken voor de consument. In deze tijd van internet, social media, blogs en vergelijkingssites, is transparantie de basis. Consumenten zijn beter geïnformeerd dan ooit. En daar speelt NR7Media op in. Door informatie te verstrekken en door in te spelen op de behoefte van de consument. Het gaat niet om ons.

  • NR7Media

    NR7Media is opgericht door drie ondernemers met jarenlange ervaring in en passie voor de financiële dienstverlening.

  • Partner

    Met NR7Media willen wij niet alleen een partner zijn voor consumenten, maar ook voor intermediairs in de financiële wereld. Daarnaast werken we graag samen met banken en start-ups.